Agenda Kunsthal

Dieren(dag) expositie

Expositie 28 september t/m 4 oktober

Binnenkort is het weer dierendag. Om de dieren alvast in de spotlights te zetten, starten we vanaf 28 september met een dierendag expositie. Er zijn allerlei kunstwerken te zien die door diverse kunstenaars gemaakt zijn, met als thema dieren. Grote, kleine, schattige, stoere en aaibare dieren.

Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Alle kunstwerken zijn te koop. Binnenkort verschijnt er online een catalogus waar u alle extra informatie kunt vinden, zoals de naam van de kunstenaar en de prijzen.

Bekijk hier alvast een voorproefje van wat u kunt zien.

 

Originele aquarellen voor lieve prijsjes

Speciaal voor dierendag zijn er kleine aquarellen te koop 

Op het terrein van Pluryn in Nijmegen aan de Winckelsteegh, zijn  bewoners die geweldige kunstenaars zijn. Ze maken tekeningen en aquarellen en verkopen ze in meneer Vos, het restaurant bij de Winckelsteegh. Van de opbrengsten kopen ze nieuwe schildermaterialen en sparen ze voor een jaarlijks uitstapje. 

Speciaal voor dierendag verkopen we kleine originele aquarellen voor lieve prijsjes, waarvan een deel van de opbrengst naar de kunstenaars/bewoners gaan. Zo helpen we elkaar. U krijgt een mooi origineel kunstwerk en zij kunnen weer heerlijk tekenen en schilderen met nieuwe creatieve materialen en een gezellig dagje uit.

Kijk wat er zoal te koop is:

'Daer den Seigneur zyn handen wast...'

Finalist 'De Nieuwe Vermeer'