Kunstverkoop 

Kortingen zijn niet geldig op de kunstwerken en kunstobjecten.

U kunt bij van Suchtelen van de Haare | lijstenmakerij Ede, exclusieve hedendaagse kunst kopen voor thuis of op kantoor.

Prachtige schilderijen van Pieter Vermeulen te koop

Pieter Vermeulen (1949) studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Arnhem. Hij exposeerde in binnen- en buitenland en is een door kunstverzamelaars gewaardeerde kunstenaar.

De uitgangspunten in zijn werk zijn onder andere de begrippen verlangen, liefde en verwarring, evenals het figuratieve. ‘Door kleur, vorm en techniek worden deze gegevens vertaald en zichtbaar gemaakt. Binnen het vierkant blijf ik onverbiddelijk mijn verhaal vertellen. Een schilderij dat gaat over een verlangen, verwarring, de liefde is voor mij een gedicht’, aldus de kunstenaar.

De ambivalente verhouding van het zichtbare met het abstracte wordt door Pieter Vermeulen op het doek vormgegeven. In zijn werk lopen herkenbare elementen en abstracties door elkaar. Beeldelementen als ritme, kleur en herhaling refereren aan poëzie.

Ook de lijst krijgt van de kunstenaar zijn aandacht: de omlijstingen zijn staaltjes vakwerk. Afwisselend is hun effect versterkend of aanvullend. Maar altijd een belangrijk onderdeel in het totale beeld.

Appeltje 2016. Schilderij op canvas met baklijst 90 x 70 cm

Schaal 2016. Schilderij op canvas 92,5 x 73,5 cm

Compositie in ijl 2007. Schilderij op canvas  150 x 70 cm

Sol y Sobra 2004. Schilderij op canvas 150 x 70 cm

Tafeltoef 2003. Schilderij op canvas 90 x 70 cm

Voor de verkoopprijzen en om de schilderijen te bekijken, kunt u tijdens de openingstijden bij de lijstenmakerij terecht.

Voor maandag, dinsdag en woensdag dient u eerst een afspraak te maken.

Wilt u vooraf meer info, dan kunt u ons ook een e-mail sturen:

info@lijstenmakerij-ede.nl

Rémon Kniest

About

'Het is makkelijker iets over jezelf te zeggen door te schilderen dan over jezelf te schrijven. Waarom zou je schrijven? Eigenlijk zou ik niets willen zeggen over de schilderijen die ik maak of gemaakt heb.
De indruk of diepgang van een afbeelding kan ik niet verwoorden. Hopelijk ziet u iets wat u raakt, want dat is waardevol. Vaak gebruik ik in vrij werk de kleuren groen en rood. Ze zijn voor mij de
kleuren van zowel leven als sterfelijkheid. Er is geen scheiding tussen mens en natuur, dus ook niet in kleur bij mij. Bloed loopt door bomen en net zo goed zouden onze aderen groen kunnen zijn.
Verder ben ik geïnteresseerd in wat toeval doet in een werk. Zo vind ik het bijproduct van een werk regelmatig interessanter dan het werk zelf. Zo verwordt het bijproduct eigenlijk het werk zelf, maar

niet bewust. Een voorbeeld hiervan is de print op hardboard. Deze is ontstaan bij het schilderen van een landschap.'

Rémon Kniest exposeerde tot 7 juni bij Van Suchtelen van de Haare | lijstenmakerij & restauratie Ede.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van zijn kunstwerken? 
kijk voor meer info op: nomer.nl

Kunst kopen van Maud Kiliaan

De expositie was een succes. Er zijn verschillende kunstwerk verkocht. Mocht u interesse hebben in één of meerdere kunstwerken dan kunt u aan de hand van de catalogus zien welke kunstwerken nog beschikbaar zijn. 

U kunt altijd het kunstwerk nog bekijken in de lijstenmakerij alvorens u een aankoop doet.

Neem contact op voor een afspraak.

Joost van Suchtelen van de Haare - Fotografie en schilderijen 

U kunt diverse kunstwerken kopen van fotografie tot abstracte schilderijen die allemaal zijn geïnspireerd op een land, gevoel of natuur.

Bekijk de catalogus voor de prijzen.

 

Betaalbare kunst

We hebben ook kunst voor een schappelijke prijs. Bij 'betaalbare' kunst ziet u wat we o.a. te koop hebben aan giclées van diverse Nederlandse kunstenaars zoals Henk Helmantel en Marius van Dokkum.

Voor meer info bezoekt u de pagina:
Betaalbare kunst

Originele aquarellen voor lieve prijsjes

Kleine aquarellen te koop voor kleine prijsjes

Op het terrein van Pluryn in Nijmegen aan de Winckelsteegh, zijn  bewoners die geweldige kunstenaars zijn. Ze maken tekeningen en aquarellen en verkopen ze in meneer Vos, het restaurant bij de Winckelsteegh. Van de opbrengsten kopen ze nieuwe schildermaterialen en sparen ze voor een jaarlijks uitstapje. 

Speciaal voor dierendag verkopen we kleine originele aquarellen voor lieve prijsjes, waarvan een deel van de opbrengst naar de kunstenaars/bewoners gaan. Zo helpen we elkaar. U krijgt een mooi origineel kunstwerk en zij kunnen weer heerlijk tekenen en schilderen met nieuwe creatieve materialen en een gezellig dagje uit.

Kijk wat er zoal te koop is:

Vragen of informatie over de kunstwerken die te koop zijn: