Ruime collectie aan lijsten

van Suchtelen van de Haare | lijstenmakerij Ede beschikt over een ruime collectie lijsten en diverse inlijst mogelijkheden. We hebben de nodige kennis en inspiratie om uw werk optimaal tot zijn recht te laten komen. We passen alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten toe. Alle materialen die in contact komen met het kunstwerk zijn zuurvrij.

Passe-partout

Wij bieden een ruime keuze zuurvrije passe-partouts aan in alle formaten
en kleuren.

Ambacht en specialisatie

Door op de hoogte te blijven van de nieuwste methodes en materialen binnen het vakgebied, bereiden we onze kennis en specialisatie telkens weer uit om uw kunstwerk ambachtelijk en optimaal te conserveren en in te lijsten.

U kunt bij ons terecht voor het inlijsten van diverse werken zoals etsen, aquarellen, tekeningen, litho’s, schilderijen, posters, tegels, medailles, een certificaat, diploma, borduurwerk, speciale foto, de schoentjes van uw (klein)kind, uw

Opspannen en inlijsten van borduurwerk

3-D Inlijsten kunstwerken (Banksy)

bruidsjurk, doopjurk of iets anders van emotionele waarde of waar u herinneringen aan heeft. Wij geven u graag advies. 
U kunt uw kunstwerk of object met dierbare herinnering met een gerust hart overlaten aan van Suchtelen van de Haare | lijstenmakerij Edewaar het vakkundig voor u wordt ingelijst. 

Bezoek onze showroom van Suchtelen van de Haare | lijstenmakerij Ede

Zien is geloven. U heeft keuze uit een grote collectie op maat gemaakte houten lijsten van verschillende lijstenmakers uit Europa.
Ook vindt u bij ons een ruim assortiment aan baklijsten en aluminium wissellijsten.

U kunt dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur bij ons langskomen. Zaterdag zijn we open van 10.00 tot 14.00 uur Parkeren is gratis!